Podblatowa… nietypowa!

Lodówka podblatowa to opcja dla singla… Niewielka, funkcjonalna i elegancka, nadaje się do wystroju skromnej kuchni. Jeśli nie preferujesz masywnych urządzeń bądź (zwyczajnie) brak ci wolnej przestrzeni, postaw na nowoczesny i nietypowy sprzęt chłodzący!

Właściwości wspomnianych urządzeń:

różnorodny asortyment;
nowoczesne wzornictwo;
wysoka jakość wykonania;
dłuższa świeżość przechowywanej żywności;
funkcja automatycznego odszraniania;
komfortowe użytkowanie;
automatyczne rozmrażanie chłodziarki;
produkty doskonałe do aranżacji niewielkich pomieszczeń kuchennych i nie tylko… (przykłady znajdziesz poniżej!);
do wyboru: lodówki wolnostojące oraz wersje do zabudowy.

DOSTĘPNE KOLORY:

– biały;
– srebrny;
– czarny.

Zastosowanie!

Lodówki podblatowe używane są w:

gospodarstwie domowym

DO MAGAZYNOWANIA POŻYWIENIA (m.in. wędlin, mięs, mleka, jogurtów, warzyw, napojów)

Lodówki podbatowe

oraz w:

stołówkach;
kantynach
i hotelach

DO PRZECHOWYWANIA PRÓBEK ŻYWNOŚCI!

Przykładowe wymiary:

– 60 cm x 61,5 cm x 83 cm;
– 60 cm x 60 cm x 85 cm;
– 92 cm x 53,5 cm x 92,5 cm

Ceny lodówek podblatowych:

– Chłodziarko – zamrażarka – podblatowa (wersja jednodrzwiowa oraz wolnostojąca) BIAŁA – cena: 646.90 zł;
– Chłodziarka podblatowa do zabudowy BIAŁA (klasa energetyczna: A +) – cena internetowa: 1 066.90 zł;
– Chłodziarka podblatowa w klasie energetycznej: A + + – cena: 1 079.00 zł;
– Chłodziarka podblatowa o pojemności całkowitej: 130 L – cena: 1 467.39 zł/BRUTTO;
– Lodówka podblatowa o pojemności użytkowej: 147 L (klasa energetyczna: A + +) – cena: 1 511.00 zł.

ZAPAMIĘTAJ: wyżej przedstawione wartości mają charakter poglądowy i w każdej chwili mogą ulec zmianie!